Kviečiame dalyvauti konferencijoje Spausdinti

Plungės rajono savivaldybės vietos veiklos grupė organizuoja konferenciją "Maistas kurį galima valgyti - mokyklų ir darželių maitinimo galimybės".

Konferencijos tikslas – sukurti galimybę ir tapti bendra jungtimi tarp vietos augintojų, perdirbėjų ir vartotojų, skatinančia aukštesnės pridėtinės vertės ir geresnės kokybės produktų gaminimą ir trumpųjų maisto grandinių organizavimą Plungės rajono teritorijoje. Taip pat siekiama proveržio šioje srityje ir paskatinti bei padėti smulkiesiems ūkininkams ir perdirbėjams suvokti šiuolaikinės kooperacijos naudą.

Konferencijos metu bus išklausomi ūkininkų, švietimo įstaigų ir kitų suinteresuotų asmenų nuogąstavimai, lūkesčiai ir pasiūlymai kaip mūsų rajone užauginta produkcija galėtų pasiekti švietimo įstaigas ir koks jų poreikis.

Labai kviečiame rugsėjo 13 dieną 10.00 val., atvykti į konferenciją kuri vyks kaimo turizmo sodyboje „Pas tėvukus“ (Plungės g. 42, Beržoro k., Platelių sen., Plungės r.), sudalyvauti diskusijose ir pristatyti savo produkciją gyvai.

Mums svarbu mūsų vaikų maitinimas švietimo įstaigose,o Jums!?

Registracija uždaryta

alt.alt
 
Visos teisės saugomos © 2024 www.plungesvvg.lt.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.