Dalyvavome mokymuose Spausdinti
Vartotojo vertinimas: / 0
BlogiausiasGeriausias 

Rugpjūčio 22 d., nuo 9 val. Plungės rajono veiklos grupės valdybos nariai VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra („Litfood“) organizuotuose vietos nuotolinio mokymo kursų „LEADER metodo taikymas kaimo plėtros procesas“ (kodas: 596131007), skirtus vietos veiklos grupių valdybų nariams.

Mokymo kursai vyko nuotoliniu būdu TEAMS platformoje kuriu metu lektorė dalyviams kalbėjo apie LEADER metodo įgyvendinimo raidą, principus, partnerystės organizacinį elementą ir jų tarpusavio sąsają, kuriant kaimo vietovės pridėtinę vertę, sprendžiant vietos problemas ir stiprinant kaimo vietovių konkurencingumą. D iskutavo apie Lietuvos ir ES teisės aktus, reglamentuojančių LEADER įgyvendinimą, reikalaujama, kad LEADER metodų projektų gerosios patirties pavyzdžiai, analizuojant VVG informacijos kanalą ir jų pateiktus vartotojams, pateikiamos rekomendacijos ir rekomendacijos, į kurias reikia atkreipti dėmesį, siekiant maksimalaus rezultato. Mokymų metu valdybos nariams reikėjo atlikti keletą praktinių užduočių ir aktyviai dalyvauti jas atlikti.

Dėkojame organizatoriai už turiningą laiką dalyvaujant mokymuose, kurie, tikimės, labai pravers pradedant įgyvendinti naują 2023-2027 VPS!

alt

 
Visos teisės saugomos © 2024 www.plungesvvg.lt.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.