Konkursas "Bendruomenės 2018" Spausdinti

DELFI kartu su partneriu UAB „Norfos mažmena" kviečia visas Lietuvos bendruomenes dalyvauti konkurse „Bendruomenės 2018" bei įrodyti, kad esame ne tik išradingi, bet ir supratingi, užjaučiantys bei mokantys suvienyti jėgas vardan bendro tikslo.

Konkurso tikslas – didinti lietuvių bendruomeniškumą, skatinti aktyviai ir įdomiai leisti laisvalaikį, prisijungiant prie vietos bendruomenių. Taip pat didinti veikiančių bendruomenių žinomumą, skatinti jų aktyvią veiklą. Projektu siekiama mažinti regionų atskirtį parodant, kaip net mažiausiuose Lietuvos miesteliuose ir kaimuose galima užsiimti įvairia veikla, atrasti savirealizacijos formų.

Konkurse dalyvauti gali visos Lietuvos bendruomenės, turinčios paramos gavėjos statusą. Bendruomenei laimėtojai, surinkusiai daugiausiai specialiai šiam konkursui sudarytų komisijos balsų bus perduotas naujas mikroautobusas Ford Transit Kombi.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/medija/idomiai-leidi-laisva-laika-dalyvauk-konkurse-ir-gauk-automobili.d?id=77746579

Informacijos šaltinis : DELFI

 
Visos teisės saugomos © 2024 www.plungesvvg.lt.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.